Ella Saarijoki pongahti istumaan sängyssään. Kello oli varttia vaille neljä aamuyöllä, ja Ella oli nähnyt painajaista. Unessa Ella oli muuttunut yhtäkkiä vuotta nuoremmaksi, ja joka päivä hän heräsi nuorempana ja nuorempana. Ella oli päättänyt herätä, juuri kun hänen äitinsä, Emma Saarijoki, toi Ellan eteen syntymäpäiväkakun, jossa oli yksi kynttilä ja mansikoita. Ella oli oppinut taidon kuukausi sitten, ja nyt hän jäi miettimään, oliko taito sittenkään hyvä. Sillä Ellahan ei koskaan kokisi pelkojaan, luikkisi aina vain pakoon. Ei taito voinut olla hyödyllinen.
     Ella käveli keittiöön. Paljaat varpaat lipsuivat parkettilattialla, ja kelmeä kuun valo valaisi pimeimmätkin nurkat. Nuori nainen valutti hanasta vettä muumimukiin ja meni istumaan ikkunalaudalle katsomaan Helsingin yöelämää. Alakerrasta kuului rytmikkään disko -musiikin pauhetta. 
     Ella asui kerrostalokaksiossa yksin. Asunto oli halpa, sillä alakerrassa oli yökerho, jonne Ella oli kerran eksynyt. Talo oli melko vanha, eikä asukkaita ollut paljoa. Ellan asunto oli aika kylmä, sillä seinillä ei ollut mitään ja huonekalujakin oli vähän. Mutta ei se haitannut Ellaa, tämä piti hieman vilpoisammastakin asunnosta yhtäpaljon kuin Rovaniemellä olevasta lapsuudenkodistaan. 

Ella heräsi siihen, että joku paukutti ulko-ovea. Hän käveli yöpuvussaan ovelle, kurkisti ovisilmästä ja avasi oven kun ei nähnyt mitään epäilyttävää.
     "Hei", Ella sanoi. Oven takana seisoi komea nuori mies. Tällä oli vaaleat hiukset, ruskettunut urheilijan kroppa ja siniset silmät. Kasvot olivat iloiset.
     "Herätinkö sinut?" mies kysyi. 
Ella peitti haukotuksen kädellään. "Et, minun olisi muutenkin pitänyt jo herätä."
     Mies hymyili. "Voinko tulla sisään?" tämä kysyi. Ella epäröi hetken, hän ei tuntenut miestä. Mutta kylmäsä rapussa seisominen ei tuntunut kovinkaan mukavalta ajatukselta. Etenkään, kun Ellan yöpuku oli valkoinen, silkkiä ja todella lyhyt ja avara. Hän oli saanut sen joltain poikaystävältään ystävänpäivälahjaksi. 
     "Tule vain, minä keitän kahvia", Ella sanoi ja johdatti miehen pieneen keittiöön. Muumimuki oli jäänyt pöydälle, ja tiskialtaassa oli jo ennestään paljon tiskiä. Muuten keittiö oli moitteettoman siisti. 
     Mies istui puiselle ruokailupöydälle ja tutkaili kahvia keittävää Ellaa. Ella oli hyvin laiha ja kaunis, yöpuku korosti hyvin Ellan vartalon kaarteita, rintoja ja kasvoja. Hänellä oli sileät, puoleen selkään ulottuvat pähkinäpuunväriset hiukset ja vinojakaus. Silmät olivat eloisat ja vihreät. Iho oli hieman ruskettunut. 
Ella kumartui kaatamaan kahvia vieraalleen ja itselleen. "Haluatko jotain syötävää?"
     "En, jos siitä on sinulle liikaa vaivaa."
     "Ei ole. Otan itsekkin suklaapikkuleipiä. Voitko auttaa minut tuonne ylös?" Ella kysyi. Hän ei ihan yltänyt kaapin ylimälle hyllylle. Vieras mies nousi ja tuli nostamaan Ellan tiskipöydän päälle seisomaan. Samalla mies vilkuili Ellan pitsisiä stringejä. 
     "Autatko minut alaskin?" Ella kysyi, ja mies nosti Ellan alas. Samalla hän kuin huomaamattaan kosketti Ellan vasenta rintaa. Ella ei ollut huomaavinaankaan, vaan ilmoitti iloisesti menevänsä pukemaan. 
     Ella käveli huoneesta makuuhuoneeseensa ja kävi nopeasti vaihtamassa ylleen farkkuminishortsit ja valkoisen, melko avaran ja ohuen topin, joka myöskin korosti Ellan muotoja. Sitten hän käveli takaisin keittiöön ja istuuntui miestä vastapäätä.
   "Saanko kysyä yhtä asiaa?" Ella kysyi. Mies nyökkäsi, ja Ella jatkoi: "Mikä sinun nimesi on, ja mitä sinä täällä teet?"
       "Minun nimeni on Joel Cham, ja olin menossa alakerran diskoon katsomaan, löytäisinkö sieltä tyttöä. Mutta se olikin kiinni, joten lähdin hamuileman rappuun, jos löytäisin jokun, joka päästäisi minut sisälle", mies hörppäsi kahvia. "Saanko minäkin kysyä yhtä asiaa?"
     "Saat."
     "Mikä sinun nimesi on?"
     "Ella."
     "Olet tosi kuuma."
     "Öh, kiitos. Miten sinä sen päättelet?"
     "Sinulla on kivat tuntuiset rinnat, pukeudut paljastavasti ja käytät stringejä. Ja vieläpä pitsisiä!" Joel sanoi.
Ella hymähti. "Ai, oletkin ensimmäinen, joka huomaa, minkälaisia alushousuja käytän kurkistamatta hameeni alle, ja minkä tuntuiset rintani ovat koskettamatta niitä", Ella sanoi ja vilkaisi Joelia paljonpuhuvasti.
Joel punastui. "No, myönnetään. Kun nostin sinut tiskipöydälle, katsoin samalla stringejäsi. Olisi tehnyt mieli koskettaa peppuasi, niin kiinteältä ja herkulliselta se näytti. Mutta ajattelin, että se olisi epäkohteliasta. Joten, sitten kun nostin sinut alas, kosketin vasenta rintaasi."
     "Minä tunsin sen."
Joel oli hämillään. "Mutta et sanonut mitään?"
     "En."
     "Miksi et? Kaikki muut naiset haukkuvat minut samantien.""Käpälöitkö paljonkin naisia?" Ella hymähti. 
"Vain niitä, joista oikeasti välitän."

 

Ella makasi sängyllään ja kuunteli Joelin hengitystä samalla kun tämä puuhasteli Ellan alapään kanssa. Ella ei tiennyt, miten tähän oli päädytty. Mutta joka tapauksessa, Joel sai nyt maistella Ellan kiinteitä ja herkullisia pakaroita.
     Yhtäkkiä Joel lopetti Ellan nuolemisen. "Oletko varma, että haluat tätä, Ella?"
     "Olen. Joel, ole kiltti...pane minua", Ella vinkui. Joel totteli. Joel nuoli, rämpäläsi ja pani Ellaa kuin viimeistä päivää.
     "Uuuuuh, ihanaa!" Ella huusi. Ellan huuto antoi Joelille vain lisää potkua, ja tämä alkoi runkuttaa Ellaa vieläkin kovempaa. 
     Ella mukaili Joelin varaloa, puristeli tämän takapuolta ja suuteli intohimoisesti tämän huulia, vatsaa, korvia, nenää, päätä, käsiä, jalkoja, uudestaan huulia, varpaita, kivespusseja ja munia. 
    Joel suuteli intohimoisesti Ellan huulia, vatsaa, rintoja, korvia, nenää, silmäluomia, poskia, käsiä, varpaita, polvia, reisiä, takapuolta, selkää, niskaa, päätä ja alapäätä. 
   Ella tiesi, että jos hänen perheensä kuulisi tästä, Ella olisi pahassa pulassa. 22 -vuotias, yksin asuva tyttö tehtaili tuntemattomien poikien kanssa! 

   "Ella..." Joel mutisi ja suuteli tämän rintoja. "Ella, Ella, Ella."
   "Mmm, Joel", Ella hymisi Joelin runkatessa Ellaa kovin ottein. 
   "Ella...mennäänkö naimisiin?" Joel kysyi. Ella ei tiennyt mitä vastata. 
   "Joel, kovempaa! Lujempaa! Kovempaa, kovempaa! Aaah, uuuuuh", Ella vain tyytyi huutamaan. Taaskin, Joel totteli Ellaa. Sänky nitisi ja kitisi, Ella pelkäsi sen putoavan. No, Ella ajatteli. Ei sillä ole väliä, vaikka sänkyni romahtaisinkin. Minä saan munaa, ja joku pitää minun vartalostani. Ja se joku on ihana Joel, jota en edes tunne! Mutta hän antaa minulle munaa ja hyvänolon tunteen, jollaista en ole koskaan ennen kokenut. Tälläsista tunnetta ei saa, kun masturboi. Tämä vaatii miehen, jolle voi huutaa 'kovempaa, kovemaa'. Joelin vauhti hidastuu. Onko pojille paneminen todellakin noin rankkaa? Vai olenko minä vain liian helppo nakki? 
   "Joel, pysäytäs pano hetkeksi. Ei sillä, ettenkö pitäisi siitä. Sinun kanssasi rakasteleminen on paljon kiintoisampaa kuin masturboiminen tai dildolla leikkiminen", Ella sanoi. Joel nousi istumaan Ellan päällä, ja Ella nojasi käsiinsä. Jos hän katsoi suoraan eteensä, hän näki Joelin sukupuolielimet. 
   "Masturboitko sinä?" Joel kysyi hämmästyneenä.
   "Joo. En ole seurustellut kuuteen vuoteen. Joten masturboin lähes joka ilta, niin puutteessa minä olen. Sinun ilmaantuminen tänne...se oli unelmien täyttymys. Sinä olet komea, mukava, ja mikä tärkeintä, huippu sängyssä! Joel, minä rakastan sinua", Ella sanoi ja veti Joelin päälleen ja kiepautti siitä viereensä. 
   "Minäkin rakastan sinua, Ella", Joel sanoi ja yritti jatkaa. Ella esteli. 
   "Joel..koska minä rakastan sinua, mennään naimisiin. Ja minä haluan lapsen. Ja senhän minä luultavasti saan. Sillä minulla alkaisi pian tämän kuun kuukautiset, emmekä me käyttäneet kondomia. Joten..sinusta tulee isä, Joel", Ella sanoi. 
   "Ihanaa, Ella!" Joel sanoi, suuteli tätä ja länttäsi alastoman vartalonsa tiiviimmin Ellan alastonta vartaloa vasten. 
   "Oleko ollut sinulle liian helppo?" Ella kysyi. 
   "Et ole, juuri sopiva. Tuollaisesta naisesta, kuin sitä rakkaani, minä pidän", Joel sanoi. Ella hymyili. 

   "Ja nyt, Joel. Rakastele minut kuiviin", Ella kiljahti ja luikki Joelin alle.